Welkom op de nieuwe website van de Oranjemarkt Zuidhorn!!

Wij zijn er trots op dat wij onze geheel vernieuwde website aan jullie mogen presenteren.

Vanaf 2 januari 2019 kunt u zich via deze website inschrijven voor een plaats op de Oranjemarkt die op zaterdag 27 april 2019 wordt gehouden in het centrum van Zuidhorn.

Aanmelden kan nog tot 21 april

Door het aanmaken van een account kunt u zich elk jaar weer gemakkelijker aanmelden en hebben wij al uw gegevens bij de hand, natuurlijk hebben wij rekening gehouden met de AVG. Met de verbeterde digitalisatie van de aanmeldingen verwachten wij een juiste stap te hebben gezet voor de toekomst.

Indien u problemen ondervind met inschrijven en/of aanmelden, neem dan z.s.m. contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen

Zoals u wellicht weet zijn wij een stichting zonder winstoogmerk. Diverse zaken zoals marktkramen, dranghekken, borden, toiletunits en stroomvoorzieningen moeten wij kopen of huren.  

In verband met de, ook voor ons, stijgende prijzen zijn wij genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren. Indien u stroom bij uw plek en/of kraam nodig heeft dan vragen wij daar een vergoeding van € 15,00 per stroompunt voor. Alle andere prijzen blijven gelijk aan vorig jaar en het parkeren blijft gratis.

De Oranjemarkt wordt geheel door vrijwilligers georganiseerd. Een Oranjemarkt is zonder de vrijwilligers niet mogelijk. Wil je ons mee helpen? Schrijf je dan op deze site in als vrijwilliger.

Door de inzet van de vele vrijwilligers kunnen wij alle deelnemers een uitstekende en vooral gezellige Oranjemarkt aanbieden die gemiddeld tussen de 25.000 en 30.000 bezoekers trekt.

Wij hebben er weer veel zin om er een leuke, drukke en bovenal gezellige Oranjemarkt 2019 van te maken. U komt toch ook?

Bestuur Oranjemarkt Zuidhorn