Informatie voor deelnemers

Melden op de markt

De markt start om 08.00 uur. Het marktkantoor gaat open om 06.00 uur. Als deelnemer moet je je uiterlijk om 07.30 uur melden. Na 08.00 worden de toegangswegen afgesloten en kun je niet meer het marktgebied in- of uitrijden. Kom op tijd! Het marktterrein is te bereiken door de borden “deelnemers” of de instructies van de verkeersregelaars te volgen.

Voor de kindermarkt geldt dat je vanaf 08.00 uur je plek mag gaan opzoeken. Dan zijn alle auto’s van het terrein en is het veilig voor de kinderen. 

Extra stroomaansluitingen

Ben je vergeten stroom te bestellen, dan is dat op de dag zelf nog in beperkte mate te regelen. Afhankelijk van je toegewezen plaats en al aanwezige stroomaansluitingen. De kosten voor een stroomaansluiting bedragen dan € 30 per aansluiting. Vergeet je niet een eigen eurostekker mee te nemen? 

Dit geldt ook als je te weinig aansluitingen hebt besteld en je er toch meer nodig hebt.

Onder géén beding mag je zelf stekkers verplaatsen of bij plaatsen!

Opbouw van de kramen

Als je een marktkraam van ons huurt, is deze voorzien van een zeildoek als dak. De marktkraam wordt voor je geplaatst, inclusief de staanders voor het doek. Je moet zelf voor aankleding van de marktkraam zorgen. Vanwege aangescherpte veiligheidseisen vanuit de Veiligheidsregio mogen kramen niet zelf verplaatst worden.

Flyers

 Het is niet toegestaan om op de markt flyers uit te delen.

Routes voor in- en uitrijden

Route 1 – voor plaatsen op De Gast

Inrijden: Burg de Vrieslaan, De Gast, Parkeren bij Balk is komen te vervallen. Er kan geparkeerd worden bij  de kerk (begin van de gast) of het zwemcentrum. Uitrijden: dezelfde route in omgekeerde volgorde: De Gast, Burg de Vrieslaan.

Route 2 – voor plaatsen Hoofdstraat vanaf Brilmode Zuidhorn richting De Gast

Inrijden: Burg. de Vrieslaan, Hoofdstraat, parkeren bij CCZ of op het oude marktterrein. Uitrijden: Burg. de Vrieslaan.

Route 3 – voor plaatsen Dorpsvenne, Overtuinen en rest van de Hoofdstraat richting Oude Raadhuis

Inrijden: Burg. Kruisingalaan, parkeren oude marktterrein of parkeerplaatsen Holtplein. Uitrijden: Burg. Kruisingalaan.

Route 4 – voor plaatsen Stationsweg

Inrijden Beatrixlaan, Wilhelminalaan, parkeren bij voormalig zalencentrum Balk is komen te vervallen. Er kan geparkeerd worden bij het gezondheidscentrum. Uitrijden: Gezondheidscentrum, De Gast, Burg de Vrieslaan.

Je spullen weer ophalen

Vanaf 17:00 kun je met de auto weer het marktterrein oprijden om de resterende spullen op te halen.