Over ons

Jan Sagel - Voorzitter

Zes jaar geleden vanuit de Randstad neergestreken in Zuidhorn. Een fijn dorp om te wonen.
Toen mij gevraagd werd plaats te nemen in het bestuur van de Oranjemarkt, hoefde ik niet lang na te denken. De Markt zorgt voor een goede verbinding tussen de inwoners van het dorp. Fijn om daar aan mee te werken.

Jasper Stel - Secretaris

Hoi! Ik ben Jasper en mag sinds 2022 de rol van secretaris op mij nemen. Het leukste aan de Oranjemarkt vind ik de betrokkenheid van alle vrijwilligers. Iedereen doet mee om er een gezellig evenement van te maken. Of ze nou een uur of een hele dag meehelpen, iedereen is enthousiast! De grootste uitdaging voor ons zit in het werven van nieuwe vrijwilligers, want zonder vrijwilligers is er geen Oranjemarkt. Ik nodig iedereen dan ook graag uit om eens kennis te komen maken. En wie weet krijgen wij jou ook enthousiast!

Karel van Helden - Bestuurslid

Hoi, Mijn naam is Karel van Helden, getrouwd en vader. De werkgroep Verkeer en veiligheid hebben mij hart en daarom draag ik mijn steentje bij binnen het bestuur van de oranjemarkt voor een veilig evenement.

Lotte Hospers - Bestuurslid

Hey! Ze noemen mij ook wel een bruisbal! Ik heb altijd 100.000 ideeën en vind het dan ook nog eens leuk, om de meeste hiervan uit te voeren. Je kan mij kennen van mijn haar salon, Hair Manifest, in Zuidhorn. Maar ik draag ook graag mijn steentje bij om Zuidhorn lekker ‘bruisend’ te maken.
En dat is waarom ik ook bij de oranjemarkt zit!

Mascha Oostenbrug - Penningmeester

Ik woon alweer vanaf 2001 in het mooie Zuidhorn. De Oranjemarkt is toch wel een van de leukste dagen van het jaar. Vandaar dat ik me hier graag voor in wil zetten. We hebben een leuke groep menssen om ons heen verzameld. Met z’n allen maken we de Oranjemarkt. Doe jij ook mee?

Laurien Zeemans - Secretaris

Bonjour! Enthousiasteling in hart en nieren en vooral een praktische doener. Handen uit de mouwen steken en samen mooie dingen maken dat is wat ik heel graag doe. Iets doen voor een ander, daar word je nooit minder van is mij altijd geleerd. Daarnaast ben ik dol op gezelligheid en laat daar nou net sprake van zijn binnen het bestuur. Zo ook mijn bijdrage aan de organisatie van de Oranjemarkt. Want dat is wellicht toch wel één van de mooiste dagen van het jaar in Zuidhorn.

 

Anouchka van Helden - Bestuurslid

Hoi, mijn naam is Anouchka, getrouwd, moeder. Ik hou ervan om activiteiten te organiseren en in contact te staan met mensen. Om zo het mooie Zuidhorn op de kaart te zetten als een bruisend dorp met een hart voor de bewoners en bezoekers.

Roland Turksema - Bestuurslid

Ik ben al enige tijd woonachtig in Zuidhorn. Zo lang ik mij kan herinneren ga ik al naar de oranjemarkt. Toen dit begrip dreigde ophouden te bestaan voelde ik de noodzaak mij hiervoor in te zetten. Zo’n evenement dat een visitekaart is voor Zuidhorn moet natuurlijk doorgaan.