Oranje Kindermarkt nu voor alle kinderen, ook als je niet in Zuidhorn woont!

De kindermarkt is er voor alle kinderen die op een basisschool zitten. In eerdere jaren moest je in Zuidhorn, Noordhorn of Briltil naar school gaan of wonen. Dat hoeft niet meer! Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom, en mogen op de Oranje Kindermarkt.  

Plaats Kindermarkt

Dit jaar is de kindermarkt gesitueerd in de Stationsweg, vanaf de driesprong met de Gast tot aan de Wilhelminalaan.

Onze Oranje Kindermarkt regels

Voor 08:00 uur is het in verband met de veiligheid van de kinderen (er zijn tot 08.00 uur auto’s e.d. op de route) niet toegestaan een plaats in te nemen of te reserveren op de Oranje Kindermarkt. Aan de begintijden zal ook dit jaar streng de hand worden gehouden. Na 08.00 uur is er plaats genoeg.

  • Je mag zelf een plaatsje zoeken, maar je mag niet plaats nemen op de oprit van een woning.
  • Kinderen en ouders volgen de aanwijzingen van de Oranjemarkt vrijwilligers op.
  • Je hebt geen inschrijfbewijs nodig.
  • Alleen fietsen, kruiwagens of kleine handkarren/bolderwagens worden toegelaten op de markt. Ouders met auto’s worden niet toegelaten op de Oranje Kindermarkt. Ouders die voortijdig hun auto parkeren op de kindermarkt riskeren een boete.
  • Het is niet toegestaan om eten en drinken te verkopen op de Oranje Kindermarkt.
 • De ingenomen plaatsen moeten schoon worden opgeleverd. Je niet verkochte spulletjes neem je weer mee naar huis. Je gooit ze dus niet in de afvalcontainers.

Aanmelden en inschrijvingsbewijs

Voor de kindermarkt hoef je je niet vooraf aan te melden. Kom gewoon op 27 april ‘s morgens om acht uur met je spulletjes, dan kun je een plekje zoeken!

We zien je heel graag op 27 april bij de Oranje Kindermarkt in Zuidhorn!