Ik wil graag op een bepaalde plaats staan. Is dat mogelijk?

Als iedereen een voorkeursplaats gaat aangeven, wordt het voor de indeling erg moeilijk om iedereen zijn zin te geven. Daarom is ons standpunt: we proberen er rekening mee te houden, maar garanderen niets. We moeten namelijk ook rekening houden met de looproute. Vanuit veiligheidsoverwegingen mogen er bijvoorbeeld op de weg geen kramen tegenover elkaar staan. In geval van calamiteiten moet er een ambulance of brandweerwagen langs kunnen.

Mag mijn auto bij mijn plaats staan?

Vanuit veiligheidsoverwegingen is dit helaas niet mogelijk. In uitzonderlijke situaties wordt hier toestemming voor verleend.

Ik heb een stroomaansluiting nodig. Is dat mogelijk?

Bij uw bestelling kunt u de stroomaansluiting mee bestellen. We gaan er wél vanuit dat u zelf een eurostekker meeneemt.

Heeft u vergeten stroom te bestellen, dan is dat op de dag zelf nog in beperkte mate te regelen. Afhankelijk van uw toegewezen plaats en al aanwezige stroomaansluitingen. De kosten voor een stroomaansluiting bedragen dan € 25 per aansluiting. Vergeet u niet een eigen eurostekker mee te nemen?

Dit geldt ook als u te weinig aansluitingen heeft besteld en u onverhoopt toch meer nodig heeft.

Onder géén beding mag u zelf stekkers verplaatsen of bij plaatsen!

Hoe groot is een plaats of een kraam?

Een plaats is 5 meter breed. De kramen zijn 4 meter, zodat er bij een calamiteit er altijd ruimte is om bij de kraam vandaan te kunnen komen.

Wanneer weet ik welke plaats ik toebedeeld krijg?

De indeling start 1-2 weken van te voren. In die periode krijgt u via de mail uw plaatsingsbewijs. Neem deze mee op de dag zelf. Laten zien op uw mobiel is ook voldoende.

Als het plaatsbewijs op 25 april nog niet is ontvangen, neem dan contact met ons op via administratie@oranjemarktzuidhorn.nl