Veel gestelde vragen

Hoe groot is de plaats / kraam?

Een plaats is 5 meter breed

Een kraam is 4 meter breed.

Ik wil graag op een bepaalde plaats staan. Is dat mogelijk?

Als iedereen een voorkeursplaats gaat aangeven, wordt het voor de indeling erg moeilijk om iedereen zijn zin te geven. Daarom is ons standpunt: we proberen er rekening mee te houden, maar garanderen niets. We moeten namelijk ook rekening houden met de looproute. Vanuit veiligheidsoverwegingen mogen er bijvoorbeeld op de weg geen kramen tegenover elkaar staan. In geval van calamiteiten moet er een ambulance of brandweerwagen langs kunnen. Én we willen het aanbod ook goed verdelen.

Mag mijn auto bij mijn plaats staan?

Vanuit veiligheidsoverwegingen is dit helaas niet mogelijk. In uitzonderlijke situaties wordt hier toestemming voor verleend. 

Wanneer weet ik welke plaats ik toebedeeld krijg?

De indeling start 1-2 weken van te voren. In die periode krijg je via de mail je plaatsingsbewijs. Neem deze mee op de dag zelf. Laten zien op je mobiel is ook voldoende.

Als het plaatsbewijs op 25 april nog niet is ontvangen, neem dan contact met ons op via administratie@oranjemarktzuidhorn.nl

Ik heb een stroomaansluiting nodig. Is dat mogelijk?

Bij je bestelling kun je de stroomaansluiting mee bestellen. We gaan er wél vanuit dat je zelf een eurostekker meeneemt. 

Ben je vergeten stroom te bestellen, dan is dat op de dag zelf nog in beperkte mate te regelen. Afhankelijk van je toegewezen plaats en al aanwezige stroomaansluitingen. De kosten voor een stroomaansluiting bedragen dan € 30 per aansluiting.  Dit geldt ook als je te weinig aansluitingen hebt besteld en je onverhoopt toch meer nodig hebt.

Vergeet je niet een eigen eurostekker mee te nemen?

Onder géén beding mag je zelf stekkers verplaatsen of bij plaatsen!