Welkom op de website van de Stichting Oranjemarkt Zuidhorn!!

Programma Oranjemarkt Zuidhorn 2022.

Woensdag 27 april houden wij weer onze traditionele Oranjemarkt in het centrum van Zuidhorn.


Dit jaar wordt er de hele dag door onze vrijwilligers gecollecteerd voor Giro 555 voor de Oekraïne.
Ook staan er op diverse punten in het dorp collectebussen, geeft u a.u.b. gul zodat wij aan het einde van de dag een mooi bedrag kunnen overmaken.

05.00 uur opent het coördinatiecentrum Oranjemarkt op de Dorpsvenne. Daar kan iedereen de hele dag terecht met vragen over de markt en de organisatie.
06.00 uur opent het marktterrein en gaat het marktkantoor in de Wilhelminalaan, ter hoogte van Expert, open voor alle aangemelde deelnemers.
08.00 uur wordt het parcours afgesloten voor alle verkeer en opent de kindermarkt.
De kindermarkt ligt aan de Stationsweg en is gratis voor alle kinderen die naar de basisschool gaan. Alleen fietsen, kruiwagens, kleine handkarren en bolderwagens worden toegelaten. Zeker geen auto’s meer op de markt!
09.00 uur Aubade voor het Oude Raadhuis, met medewerking van wethouder de heer B. Nederveen onder begeleiding van muziekvereniging Wilhelmina Zuidhorn.
Van 11.00-15.00 uur Schminken bij JOJES op de Dorpsvenne.
Van 12.00-15.00 uur Ballonnenkunstenaar Arjen op de route van de markt.
Van 13.00-16.00 uur loopt Dweilorkest “De Oertetters” over de markt.
Van 13.30-15.00 optredens door diverse groepen van The Dance Area op de verhoging bij het kunstwerk op de Overtuinen. Aansluitend Workshop door The Dance Area, voor alle kinderen die het leuk vinden om te dansen.
17.00 uur sluit de markt.
Vanaf circa 19.00 uur worden de straten weer vrijgegeven voor het verkeer.


Door het late opstarten van de Oranjemarkt is deze iets minder vol dan voorgaande jaren maar het bestuur en alle vrijwilligers van de Stichting Oranjemarkt Zuidhorn wensen iedereen een geweldige feestdag toe met heel veel plezier en gezelligheid!


Wij zijn voor de volgende jaren dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden!
Vind je het belangrijk dat deze traditie blijft bestaan en wil je hier wel aan meewerken neem dan Contact met ons op.

Kijk ook eens op onze facebook pagina: Oranjemarkt Zuidhorn, hierop staan regelmatig berichten over de Oranjemarkt, like en volg ons zodat je op de hoogte blijft van alles waar we mee bezig zijn.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Oranjemarkt Zuidhorn.